Hardlopen is een van de makkelijkste sporten om in te stappen. Het enige wat je nodig hebt is een goed paar schoenen, wat fitnesskleding en muziek – als je van sporten houdt met een soundtrack. Maar om er een gewoonte van te maken die u zeker zult volhouden, moet u een hardloopprogramma volgen dat u uitdaagt zonder u te overweldigen.

Dit hardloopplan voor beginners is ontworpen om u te helpen langzaam te beginnen, uw lichaam voor te bereiden op de sport en blessures te voorkomen. Download de onderstaande pdf om te beginnen aan uw reis om een hardloper te worden.

VOORDAT U BEGINT: LEER HOE HET BEGINNER RUNNING PLAN IS GESTRUCTUREERD
Dit trainingsplan voor hardlopen voor beginners heeft een holistische benadering van gezondheid en fitness op basis van vier pijlers:

Voeding
Manier van denken
Beweging
Herstel
Het loopplan is opgedeeld in twee fasen:

Fase 1 helpt je te wennen aan je nieuwe routine
Fase 2 helpt je de inspanning te vergroten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *